Lediga objekt

Hyresledigt i Sundsvall!

Charmig 4a centralt i sekelskifteshus Sundsvall

Nu finns chansen att hyra en superfin 4a som har hög standard med kakelugnar och sekelskiftes charm. Fastigheten och lägenheten har genomgått en totalrenovering 2015. Här bor du centralt med egen p-plats och härlig innergård med närhet till stadens utbud. Lägenheten är ljus och trivsam med härliga ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. Lägenheten har tre st kakelugnar ( går att elda i ) genomgående trägolv, badrum med klinkers och golvvärme, tvättstuga med golvvärme, gäst wc, fullt utrustat kök med pigingång och vinds skafferi. Balkong med sol ifrån förmiddag till kväll.

Inflyttning 2019-06-01. Läs mer om objektet på Blocket här: Hyresledig 4a Sundsvall
file-4 file3-4 file3-3 file2-1file1-2  file4-2 file5-2   file2-2

file5-1 file-1file5-1 file6-1

file3-1 hyra lägenhet sundsvall hyresledigt sundsvall ledig hyresrätt sundsvall

Etta uthyres i ett totalrenoverat hyreshus. 

Fullt möblerad där det är golvvärme i både badrum och övriga ytor. Hög standard rätt igenom lägenheten. I hyran ingår möbler, tv, mm. El, sopor, vatten, värme, bredband, Comhems basutbud på tv-kanaler. Mysig innergård och ett stenkast från stadens puls och utbud.

Uthyres till skötsam person. Inga husdjur eller rökare tillåts i lägenheten. Uthyrning sker efter sedvanlig kreditupplysning.

Lediga ettor:
Hyresledig fr.o.m. 1/1-19, 20kvm, 4995kr/mån

För att anmäla intresse kontakta oss på telefon: 070-670 77 77 eller mail: stefan@mittmaleri.se, samt fyll i vår Intresseanmälan >HÄR<

etta-2

etta-1

etta-4

etta-3